Dansestudie

I Viborghuset kan du træne rytmisk gymnastik og dans i både den lyse og forholdsvis nye spejlsal, i den ældre men hyggelige Annexhal, Springsalen eller i den gamle Gymnastiksal.

Spejlsalen:
Ny moderne og indbydende træningssal med fokus på god lyd, stor spejlvæg og vinduesparti ud mod den grønne omkringliggende natur, der giver et fantastisk lys i salen. Bruges til fitness, gymnastik og dans.

Springsal:
Danmarks smukkeste springsal med springgrave, fiberbane i gulvet, stortrampolin, luft- og skumredskaber. Samlingsplads med indendørs ildsted og bliver derfor også brugt til foredrag, fortælling, sang mv.

Annexhal:
Træningshal på 18 x 26 m til boldspil, gymnastik, dans og holdfitness. Spejlvæg på den ene langside, så lokalet er optimalt til holdundervisning til fitness, gymnastik og dans.

Gymnnastiksalen eller “Kirken”
Gymnastiksalen er skolens gamle sal af den gode, gamle type med store fine afrundede vinduer, som i en kirke, ud mod parken og Søndersø. Bomme, ribber og tove – men nu også udstyret med alle mulige rekvisitter til Crosstræning og anden sveddryppende træning. Salen kaldes i daglig tale ”Church of Pain” eller “Kirken”.