Fitness Viborg

Fitness Viborg er nu fuldt åbent igen, og vi markerer det bl.a. ved, at der ikke kræves oprettelsesgebyr i august og september måneder.

OBS:
GDPR-lovgivningen betyder, at alle inaktive medlemskaber automatisk bliver slettet i medlemssystemet efter et halvt år. Kontant-medlemskaber vil derfor skulle oprettes på ny efter den lange nedlukning.
Medlemsbrik skal også indlæses på ny.
Vi beklager ulejligheden!

I Fitness Viborg sørger vi for, at du kan træne under forsvarlige vilkår.

Vi opfordrer til, at vi fortsat holder afstand, spritter af og ikke udsætter hinanden for smitte. Det skal være sikkert for alle at træne og arbejde i Fitness Viborg.

Rengøring:
Vi sørger for rengøring daglig rengøring i lokalet. Alle berøringsflader, håndtag og redskaber rengøres. Vær venlig at give personalet mulighed for at gøre ordentlig rent.

Aftørring og desinficering:
ALLE brugere skal selv sørge for aftørring og desinficering af hænder, redskaber og maskiner FØR og EFTER brug.
Vi sørger for, at der er rigelige mængder af sprit og aftørringspapir i lokalet. Giv gerne besked, hvis I oplever, at der mangler.

Yoga- og Udstrækningsmåtter:
Måtterne er igen tilgængeligt i lokalet. Du er også velkommen til at medbringe din egen måtte, hvis du vil bruge udstrækningsområdet.

Sygdomstegn:
Det er fortsat vigtigt, at du ikke benytter faciliteterne, hvis du har symptomer, der kan tyde på COVID-19.

 

Opret eller forny dit medlemskab i vores webshop herunder

Ved nyoprettelse skal medlemsbrik efterfølgende hentes i receptionen indenfor dennes åbningstid – eller kontakt højskolens kontor for aftale.
Ved fornyelse af medlemsskab skal du logge ind på webshop’en (øverst til højre i webshop’en) for at undgå at blive opkrævet for oprettelsesgebyr igen.
Er det mere end et halvt år siden, du havde aktivt medlemskab, vil du dog blive opkrævet oprettelsesgebyr.
Login er dit medlemsnr., og password er de første fire cifre i dit cpr.nr.

Webshop

TRÆNINGSPROGRAM

I Fitness Viborg kan du gratis få lavet et træningsprogram, når du melder dig ind, og du vil altid kunne få lavet et nyt program, der passer til dig og dine behov.
Programlægning kræver tidsbestilling på 86 67 20 21 eller info@fitnessviborg.dk