Fitness Viborg

Fitness Viborg er et hyggeligt træningscenter med plads til alle.

I Fitness Viborg finder du træningsudstyr fra Technogym, som giver dig mulighed for at træne hele kroppen godt igennem. Træningsmaskinerne er intuitive og lette at gå til, så brugeroplevelsen er stor, og effekten er det samme.
Cardiomaskiner, frie vægte, udstrækningsområde med yogamåtter, TRX, medicinbolde og kettlebells er med til at fuldende dine muligheder for alsidig og effektiv træning.

Fitness Viborg er en del af Viborg Idrætshøjskole. Bemanding i receptionen består af frivillige, som bruger noget af deres fritid på, at du kan få gode træningsoplevelser.

Vi opfordrer fortsat til, at vi holder afstand, spritter af og ikke udsætter hinanden for smitte. Det skal være sikkert for alle at træne og arbejde i Fitness Viborg.

Rengøring:
Vi sørger for daglig rengøring i lokalet. Alle berøringsflader, håndtag og redskaber rengøres. Vær venlig at give personalet mulighed for at gøre ordentlig rent.

Aftørring og desinficering:
ALLE brugere skal selv sørge for aftørring og desinficering af hænder, redskaber og maskiner FØR og EFTER brug.
Vi sørger for, at der er rigelige mængder af sprit og aftørringspapir i lokalet. Giv gerne besked, hvis I oplever, at der mangler.

Yoga- og Udstrækningsmåtter:
Måtter er tilgængelige i lokalet. Du er også velkommen til at medbringe din egen måtte, hvis du vil bruge udstrækningsområdet.

 

Opret eller forny dit medlemskab i vores webshop herunder

Ved nyoprettelse skal medlemsbrik efterfølgende hentes i receptionen indenfor dennes åbningstid – eller kontakt højskolens kontor for aftale.
Ved fornyelse af medlemsskab skal du logge ind på webshop’en (øverst til højre i webshop’en) for at undgå at blive opkrævet for oprettelsesgebyr igen.
Er det mere end et halvt år siden, du havde aktivt medlemskab, vil du dog blive opkrævet oprettelsesgebyr.
Login er dit medlemsnr., og password er de første fire cifre i dit cpr.nr.

Webshop

TRÆNINGSPROGRAM

I Fitness Viborg kan du gratis få lavet et træningsprogram, når du melder dig ind, og du vil altid kunne få lavet et nyt program, der passer til dig og dine behov.
Programlægning kræver tidsbestilling på 86 67 20 21 eller info@fitnessviborg.dk