FAQ

Hvad koster det at leje lokaler, udstyr, klatrevæg osv?
Svar: Læs mere under “Priser“

 

Jeg vil gerne afholde et polterabend arrangement, hvilke muligheder har jeg?
Svar: Læs mere om polterabend arrangementer her.

 

Vi har aldrig klatret før, kan vi også leje en instruktør?
Svar:  Ja, det kan I. Vi sætter sikkerheden som det allerhøjeste, når vi udlejer vores klatrevæg og klatrebjerg. Hvis jeres gruppe har en uddannet klatreinstruktør, kan I naturligvis bare leje jer ind på væggen/bjerget.
Læs mere om mulighederne og priserne her.

 

Hvilke muligheder har vi, hvis vi kan klatre selv og ikke har brug for instruktør?
Svar: Medlemmer af klubber under Dansk Klatreforbund har mulighed for Dagklatring. Grupper med egne, uddannede instruktører og med eget udstyr kan booke klatrefaciliteter. Læs mere her.

 

Kan jeg aflyse arrangementet?
Svar: Det kan du godt, men afbestilling senere end 48 timer før arrangementet, opkræves med 100 %. Mindre justeringer i antal deltagere kan foretages indtil 24 timer før starttidspunktet. Herefter opkræves fuld pris for ikke fremmødte deltagere.

 

Må vi drikke øl fx til vores firma- eller polterabendarrangement?
Svar: Vi tillader ikke indtagelse af alkohol forud for eller under afvikling af aktiviteterne. Vi forbeholder os ret til at aflyse arrangementet, hvis det finder sted. I må ikke selv medbringe alkohol til højskolen. Der kan laves særlig aftale om køb af øl/vand efter jeres arrangement.

 

Mangler du svar på noget, er du velkommen til at kontakte os på 86672011 eller info@givhuset.dk

Lone Friborg - Regionspsykiatrien Viborg-Skive

Du kan tro, vi havde en fantastisk dag. Rigtig relevante øvelser, der med al tydelighed viser, hvor vigtig kommunikation er. Vejret og instruktørerne var intet mindre en fantastiske.