EVENTS HOS VIBORG HUSET

Viborg Huset er en del af Viborg Idrætshøjskole. Her – omgivet af sø og skov og med fantastiske faciliteter til rådighed,
tilbyder vi en bred vifte af muligheder, hvor du kan udfordre dig selv, dine venner eller kollegaer!

Er du ude efter at arrangere en teamdag eller et møde? Så er der masser af muligheder.

Du kan læse mere under EventsTeambuildingMøder/Kurser og Udlejning.

PRISER

KONTAKT

FAQ

Klatring

Klatring på Nordeuropas største kunstige bjerg eller på stor indendørs klatrevæg!

Vi giver jer muligheden for at komme helt til tops på bjergets 12 meter høje klippevæg, og suset ved at rapelle ned fra den 14 meter høje pilar. Klippeklatring er en sjov og anderledes aktivitet, hvor samarbejde, tillid og kommunikation går op i en højere enhed. I skal enten sikre hinanden i teams af 3 personer, eller klatre på skift med instruktøren. Vi garanterer, at alle får muligheden for at komme helt til tops og nyde udsigten over Viborg.

Klatring egner sig glimrende som enkeltaktivitet til en polterabend eller et firmaarrangement – og som del af et større arrangement, hvor det kombineres med ex. kajakpolo, mountainbike mv.

Sikkerheden er i højsædet, og vores dygtige instruktører sørger for, alle får grundig instruktion, før de kan klatre.

Børn under 12 år kan også klatre – der skal blot være en voksen med til at sikre (under vejledning fra instruktøren). For at udnytte tiden bedst muligt bør der max. være 5 børn under 12 år pr. voksen.

LÆS MERE OM BJERGET OG SE BILLEDER

Medbring: tøj, du kan bevæge dig i. Vi sørger for klatresko og –udstyr

Kajakpolo

Kajakpolo er et hurtigt og sjovt boldspil, hvor du bliver udfordret på både fysikken og balancen – to mål i tre meters højde, 8 spillere med hjelme og i holdfarver, korte kajakker, gang i den i kampe á 2 x 10 minutter.

 

Alle kan være med. Det kræver ingen forudsætninger.

 

Vi sørger for, at du bliver venner med kajakken – og ved, hvordan du kommer ud af den, hvis du vælter – inden løjerne for alvor går i gang.

 

Alle sejler med svømmeveste beregnet til kajakpolo.


Medbring:
 badetøj.