Teambuilding og Events

Teambuilding

I Viborghuset kan vi lidt af hvert!

Viborghuset har stor erfaring med firmaarrangementer, teambuilding, events, udlejning af møde- og idrætsfaciliteter og er altid klar til at finde på nye, spændende måder at ryste dit team sammen på.
Så riv en dag ud af arbejdskalenderen, og giv dig selv og dine kolleger/venner udfordringer med spændende oplevelser og anderledes aktiviteter!
Vi har faciliteter i særklasse til lige præcis dit arrangement, instruktører og undervisere, som vil gøre deres bedste for at give jer en god oplevelse, og ideer og aktiviteter der giver smil på læben og sved på panden.
Har du selv en ide til et event eller et teambuilding-arrangement, så kontakt os med dine idéer på tlf. 86 67 20 11 eller info@viborgih.dk, eller brug kontaktformularen i menuen.
Her kan du se et eks. på en eventdag…

Events

Viborghusets udbud af aktiviteter er de perfekte indslag i din vens polterabend, i firmaets fyraftensarrangement, i en pause i konferencen – eller blot som et muntert og udfordrende indspark i hverdagen!
Mød kollegerne og vennerne på en anderledes måde, få løsnet op for stemningen og få ny energi med nogle af de mange muligheder, vi tilbyder. Vi lægger vægt på, at I føler jer hjemme og bruger altid de bedste instruktører til vore aktiviteter. Sikkerheden er i top, og vi sørger for grundig instruktion, både inden det går løs og undervejs i aktiviteten. Vi er klar til at give jer en oplevelse, der kan huskes – Er I også klar?

Jesper Christiansen - Bestseller

Jeg vil meget gerne sige tak for det, I leverede i går. Det var en rigtig god dag. Jeg har lige været sammen med holdet her fra morgenstunden af, og det strømmer ind med positive tilbagemeldinger. Der er roser til alle instruktørerne for deres udstråling og deres kompetente måde at håndtere deltagerne på. Det er vigtigt for os.