Mountainbike

Sus ned af bakken, kæmp dig vej op ad næste bakke og nyd at syren forlader dine ben, når du igen når et lige plateau – før du igen føler adrenalinsuset og lidt kildren i maven, når den næste bakke sender dig på en ny balancetest ned mod bunden. Vi har Viborgs bedste spor til mountainbike lige uden for vores dør!

I Viborghuset har vi stor erfaring i at arrangere mountainbikeevents for alle typer af grupper. Vi har ofte besøg af virksomheder, vennegrupper, polterabend’er, fødselsdage og en masse andre, som søger en spændende event med fart, højt humør og adrenalinkick.

Grundig introduktion og ture tilpasset netop jeres gruppe

Hvis du har cyklet mountainbike før, er det fint, men vi er også specialister i forhold til nybegyndere. Derfor kan alle være med – uanset alder, kondition og mod.

Grundig introduktion til mountainbiken og i køreteknik er et must før vi sætter ud i skov og åbne arealer på en sjov tur. Ruten tilpasses, så alle kan være med, men også så alle bliver udfordret på teknikken. På turen sørger vi for at lave opsamlingspauser, hvor vi kan få tømt drikkedunkene og sørge for at få samling på gruppen.

Vi kan køre store samlede grupper, eller – afhængigt af antal – dele jer i mindre grupper i forhold til fx alder, fysik og mod. Alle får på den måde den fede oplevelse af at være ude i naturen på mountainbiken. Når vi kører i skoven, vil der normalt være én instruktør pr. 10 deltagere.

Anders Secher - Landstræner, Speedway

Igen en fantastisk weekend i Viborg og stor ros til køkkenpersonalet!