Møder/kurser

Hold jeres møder og kurser i et inspirerende og aktivt miljø, som summer af liv, men hvor der også er plads til ro og fordybelse!

ViborgHuset råder over møde-, kursus- og konferencefaciliteter til både små og store grupper – og til både små og store arrangementer.

Vi prioriterer højt, at I føler jer hjemme, når I lægger jeres arrangement hos os, og vi bestræber os på, at imødekomme de ønsker, I måtte have.

Under pauser kan I fra parken nyde udsigten over Søndersø og Viborg by, gå en tur i skoven, der støder op til Viborghuset – eller benytte jer af nogle af de mange aktivitetsmuligheder, som også findes i ViborgHuset.

Bryd op på de vante rutiner og start evt. dagens arrangement med en gang træning, hvor I kommer til at lære hinanden at kende på en anden måde.

Møde- og kursusfaciliteterne i ViborgHuset spænder fra små mødelokaler til foredragssal med plads til 135. I lokalerne findes projektor, tavle, netværksadgang mv.

Som udgangspunkt finder møder og kurser i ViborgHuset sted på god ”højskolemanér”. Det betyder, at måltider normalt finder sted i Spisesalen sammen med højskolens elever, og at mellemmåltider hentes samme sted. Har I behov for at få bragt kaffe mv. til mødelokalet eller for at indtage jeres måltider på ”skæve” tidspunkter, er dette naturligvis også muligt.
Priser herfor ses i prisoversigten.

Annette Colding - Red Barnet

Tusind tak for et par dejlige i dage i jeres skønne omgivelser. Nu havde vi selvfølgelig også vejret med os, men det var så fint at være hos jer, og alt fungerede optimalt!